Labužnické vepřové kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 680 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 49 g
- Sodík 907 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 284.7 mg
- Draslík 612.5 mg
- Vláknina 2248 mg
- Vitamín A 2248 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme, poprášíme paprikou a posypeme nasekaným rozmarýnem. Opečeme na rozpáleném oleji (6 minut z každé strany) a včetně výpeku vložíme do tukem vymazaného pekáče.
-
2
V míse smícháme nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou šunku, vejce, podle chuti sůl a pepř a směs rozložíme na kotlety v pekáči. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.