Vepřové maso se sýrem a broskví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 18 g
- Sodík 629 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 324 mg
- Draslík 612.7 mg
- Vláknina 2700 mg
- Vitamín A 2700 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve rozpůlíme a zbavíme jader, kotlety osolíme a zprudka opečeme na oleji na pánvi. Opečené maso naskládáme do pekáčku a rozdělíme na něj plátky slaniny a poloviny broskví, které dáme na maso řezem nahoru. Nastrouháme tvrdý sýr a rozmícháme ho v syrových vejcích. Vaječnou směs se sýrem rozdělíme na poloviny broskví do prohlubně, kde bylo jádro ovoce. Takto připravené kotlety pečeme ve vyhřáté troubě tak dlouho, než maso změkne. Takto připravené kotlety podáváme teplé s různými přílohami.