Cibulačka francouzská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 16 g
- Sodík 961 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 30.9 mg
- Draslík 124.6 mg
- Vláknina 2550 mg
- Vitamín A 2550 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kostičky nakrájíme cibuli a osmahneme na másle.
-
2
Poté zalijeme 1,5l vody, přidáme kostku hovězího bujonu a 10 minut vaříme. Osolíme.
-
3
Připravíme na proužky nakrájenou veku, opečeme ji na másle, nastrouháme sýr a nakrájíme šunku na kostičky.
-
4
Veku, šunku a sýr dáme do polévky před podáváním a posypeme petrželovou naťí.