Cibulačka francouzská

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 150 g Šunka dušená
  • 3 ks Cibule
  • 1 ks Veka
  • 1.5 ks Bujón hovězí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 961 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 30.9 mg
  • Draslík 124.6 mg
  • Vláknina 2550 mg
  • Vitamín A 2550 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostičky nakrájíme cibuli a osmahneme na másle.

  • 2

    Poté zalijeme 1,5l vody, přidáme kostku hovězího bujonu a 10 minut vaříme. Osolíme.

  • 3

    Připravíme na proužky nakrájenou veku, opečeme ji na másle, nastrouháme sýr a nakrájíme šunku na kostičky.

  • 4

    Veku, šunku a sýr dáme do polévky před podáváním a posypeme petrželovou naťí.

Komentáře k receptu