Paella s cizrnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1129 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 4.1 mg
- Draslík 746.4 mg
- Vláknina 14112.2 mg
- Vitamín A 14112.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.9 mg
- Vitamín E 6.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer, cibuli, papriku nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej a nakrájenou zeleninu spolu s prolisovaným česnekem tři minuty smažíme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata, rýži, na plátky pokrájený lilek a vše zalijeme vínem a vývarem.
-
2
Po pěti minutách vaření do pánve přidáme cizrnu a vaříme alespoň deset minut, dokud není rýže a zbylá zelenina měkká. Dochutíme ještě solí, pepřem a ihned podáváme.