Zelenina dušená ve vlastní šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 269 g
- Sodík 225 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 299.2 mg
- Vláknina 15032.5 mg
- Vitamín A 15032.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřáté máslo vložíme cibuli nakrájenou na kostky a stejně nakrájenou ostatní zeleninu. Osolíme a vše dobře promícháme.
-
2
Dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě a po chvíli mírně podlijeme.
-
3
Pokrm nezahušťujeme. Podáváme jako přílohu k masu.