Domácí suchary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 315 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 175 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Droždí sušené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 79 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 7.7 mg
  • Vláknina 4399.4 mg
  • Vitamín A 4399.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažnou vodu, olej, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál a jemně prohněteme. Rozdělíme jej na dva díly a vytvarujeme 2 veky, které necháme 25 minut kynout. Pak je upečeme v troubě při 180 stupních Celsia 30 minut. Po upečení ještě vlažné veky nakrájíme na 1 cm silné plátky a dopečeme je v troubě při 165 stupních Celsia 45 minut.

Komentáře k receptu