Domácí suchary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 2 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 7.7 mg
- Vláknina 4399.4 mg
- Vitamín A 4399.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vlažnou vodu, olej, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál a jemně prohněteme. Rozdělíme jej na dva díly a vytvarujeme 2 veky, které necháme 25 minut kynout. Pak je upečeme v troubě při 180 stupních Celsia 30 minut. Po upečení ještě vlažné veky nakrájíme na 1 cm silné plátky a dopečeme je v troubě při 165 stupních Celsia 45 minut.