Jehněčí nudličky s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 611 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 44 g
- Sodík 780 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 160 mg
- Draslík 63.8 mg
- Vláknina 1060 mg
- Vitamín A 1060 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1900.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí maso nakrájíme na nudličky, přidáme 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci oleje, víno, špetku soli, dobře promícháme, zakryjeme a necháme 30 minut uležet.
-
2
Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, přidáme utřený česnek a marinované maso a osmahneme ze všech stran. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájenou cibuli, 2 lžíce sójové omáčky a dusíme ještě 3 minuty. Nakonec dle chuti dosolíme.