Domácí jablkový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 320 g Jablka
  • 100 g Mouka sójová odtučněná
  • 50 g Ořechy vlašské
  • 100 g Solamyl - bramborový škrob
  • 35 ml Mléko polotučné
  • 35 ml Olej slunečnicový
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 3 polévková lžíce Med včelí
  • 1 polévková lžíce Kypřicí prášek do pečiva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 682 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 246.5 mg
  • Draslík 460.6 mg
  • Vláknina 15660.7 mg
  • Vitamín A 15660.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 5.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku, solamyl, cukr, med, vejce, skořici, nasekané ořechy, nastrouhaná jablka, mléko, olej a prášek do pečiva dáme do mísy a zamícháme. Těsto nalijeme do domácí pekárny, z které jsme vyňali lopatku, a zapneme program Pečení. Po ukončení necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu