Broskve s makronkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 11 g
- Sodík 53 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 101.6 mg
- Draslík 436 mg
- Vláknina 5460.7 mg
- Vitamín A 5460.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Pokapeme citronovou šťávou.
-
2
Makronky rozdrobíme, smícháme se zbylou citronovou šťávou, cukrem, žloutkem a marsalou.
-
3
Směsí naplníme rozpůlené broskve, narovnáme je do máslem vymazané formy, zalijeme vínem a dáme zapéct na 15 minut při 175°C.