Broskve s makronkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 75 g Makronky
  • 250 ml Víno bílé
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 40 ml Víno Marsala
  • 4 ks Broskve
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 326 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 53 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 101.6 mg
  • Draslík 436 mg
  • Vláknina 5460.7 mg
  • Vitamín A 5460.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Pokapeme citronovou šťávou.

  • 2

    Makronky rozdrobíme, smícháme se zbylou citronovou šťávou, cukrem, žloutkem a marsalou.

  • 3

    Směsí naplníme rozpůlené broskve, narovnáme je do máslem vymazané formy, zalijeme vínem a dáme zapéct na 15 minut při 175°C.

Komentáře k receptu