Maso s povidly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 22 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 88.8 mg
- Draslík 76.3 mg
- Vláknina 1819 mg
- Vitamín A 1819 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3162.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kousky nakrájíme maso, oloupeme a nakrájíme cibuli a i s masem vložíme do pekáče.
-
2
Podlijeme vodou, přidáme protlak, prolisovaný česnek a doměkka pečeme v troubě.
-
3
Maso poté vyjmeme, šťávu přelijeme do hrnce, zaprášíme moukou, přidáme povidla a je-li třeba vodu.
-
4
10 minut povaříme, poté přecedíme.