Pomazánka z brynzy se smetanou a ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Ředkvička
  • 250 g Sýr Brynza
  • 100 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 4 ks Žemle tuková
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 389 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 74 mg
  • Vláknina 1111.2 mg
  • Vitamín A 1111.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce promísíme brynzu se smetanou. Přidáme špetku soli a pepře a špetku cukru, promícháme. Přisypeme špetku sladké i pálivé papriky a opět promícháme. Omyté ředkvičky pokrájíme na plátky. Pomazánku servírujeme s pokrájenými ředkvičkami, nadrobno nasekanou jarní cibulkou a s pečivem.

Komentáře k receptu