Knedlíky s vejci a okurkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Knedlík houskový
  • 2 kávová lžička Sádlo škvařené
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 611 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 4256 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 251.2 mg
  • Draslík 266.5 mg
  • Vláknina 14929.5 mg
  • Vitamín A 14929.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpustíme polovinu množství sádla. Předem připravené houskové knedlíky, které nám zbyly z přípravy jiného pokrmu si rozkrájíme na malé kostičky. Knedlíky si opečeme na pánvi se sádlem. Na druhé pánvi si na rozpuštěném zbylém sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Tu přisypeme k houskovým knedlíkům. Nakonec přidáme rozklepnuté vejce. Osolíme a opepříme.

  • 2

    Servírujeme s nakládanou okurkou nařezanou na plátky a paprikou nakrájenou na proužky.

Komentáře k receptu