Salám v trojobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 653 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 58 g
- Sodík 725 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 152.2 mg
- Draslík 307.5 mg
- Vláknina 1568 mg
- Vitamín A 1568 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Měkký salám oloupeme a spolu se sýrem a rajčaty nakrájíme na plátky asi 7 mm silné. Rajčata z obou stran osolíme a opepříme. Vždy salám, sýr a rajče dáme k sobě a obalíme v mouce, vejcích a strouhance.
-
2
Smažíme po obou stranách dozlatova.
-
3
Rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.