Jitrnicové smaženky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Cibule
  • 3.33 g Sádlo škvařené
  • 3 ks Jitrnice domácí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 110 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 62.1 mg
  • Draslík 26 mg
  • Vláknina 435.7 mg
  • Vitamín A 435.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jitrnice vymačkáme a vidličkou rozmačkáme obsah. Přidáme cibuli najemno nasekanou, vejce, sůl a strouhanku.

  • 2

    Tvoříme malé placky, které smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.

  • 3

    Placky potřeme hořčicí nebo strouhaným křenem.

Komentáře k receptu