Italské těstoviny Casarecce s pastou z avokáda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 562 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 30 g
- Sodík 679 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 61.8 mg
- Draslík 358.7 mg
- Vláknina 4745 mg
- Vitamín A 4745 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77.2 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a v ní uvaříme těstoviny (Cassarecie) podle návodu na sáčku. Papriky zelenou, žlutou a červenou nakrájíme na tenké kolečka. Cherry rajčata rozpůlíme, parmezán jemně nastrouháme.
-
2
Ve velké pánvi na rozehřátém oleji orestujeme všechny papriky doměkka. Zalijeme je smetanou a na mírném ohni za občasného míchání pomalu povaříme tak dlouho, aby smetana zhoustla. Potom přidáme pastu z avokáda (guacamole) a dobře promícháme. Přimícháme uvařené nudle, vše dobře promícháme, vmícháme cherry rajčata, dobře je zahřejeme s ostatními surovinami. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem, podle vlastní chutě dochutíme solí.
-
3
Hotové jídlo rozdělíme na talíře a ihned podáváme.