Salát z červené řepy s Vinaigrettou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 ml Dresink Vinaigrette
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 ks Červená řepa
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 589 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 1202.4 mg
  • Vláknina 19839.2 mg
  • Vitamín A 19839.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Vinaigrettu smícháme s prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou.

  • 3

    Plátky řepy upravíme na plochou mísu, osolíme, opepříme a pokapeme připravenou zálivkou.

  • 4

    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Zvlášť umeleme žloutky a bílky a řepu jimi posypeme

Komentáře k receptu