Jablka v krému
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1545 kcal
- Sacharidy 344 g
- Tuky 20 g
- Sodík 350 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 318 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 2039.9 mg
- Vláknina 60800 mg
- Vitamín A 60800 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 73.6 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 208.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme a opatrně vyndáme střed, škrabkou to jde nejlépe, do každého dáme kousek másla a marmelády.
-
2
Zapékací nádobu vymažeme máslem, poklademe jablky, pocukrujeme a zapečeme.
-
3
Tuhý sníh z bílků smícháme s cukrem a pokryjeme jím jablka.
-
4
Pečeme ve vyhřáté troubě 10-15 minut. Podáváme teplé.