Polévka s knedlíčky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 20 g Tuk Hera jedlý
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Kuřecí křídla
  • 1 ks Petržel kořen
  • 2 hrst Kopřiva
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 375 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 111 g
  • Sodík 376 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 188.9 mg
  • Draslík 761.2 mg
  • Vláknina 11746.3 mg
  • Vitamín A 11746.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu s masem uvaříme a přecedíme vývar a zeleninu pokrájíme.

  • 2

    Připravíme knedlíčky ze slaniny, kterou na cibulce zesklovatíme a přidáme ostatní suroviny.

  • 3

    Spaříme kopřivy a rozemeleme.

  • 4

    Vytvoříme knedlíčky, které vaříme 7 minut v polévce.

Komentáře k receptu