Vepřové maso s paprikou na čínský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 21 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 50.3 mg
- Draslík 472.9 mg
- Vláknina 4410 mg
- Vitamín A 4410 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 134.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso myjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky.
-
2
V míse metlou rozmícháme vodu, Solamyl a lžíci sójové omáčky, přidáme pokrájené maso, promícháme, necháme odležet.
-
3
Papriku rozpůlíme, zbavíme jádřinců, opláchneme, necháme okapat a rozkrájíme na malé kousky.
-
4
V pánvi rozehřejeme olej, na něm prudce osmahneme naložené plátky masa. Když maso zbělá, přidáme pokrájenou papriku a společně smažíme ještě přibližně 5 minut. Na závěr za stálého míchání přidáme kmín, Vegetu, cukr a dochutíme octem.