Kuřecí prsa na hruškách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 18 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 102 mg
- Draslík 644.8 mg
- Vláknina 4719.8 mg
- Vitamín A 4719.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na 8dílků.
-
2
V pánvi rozpálíme olej s máslem a kuřecí maso z každé strany cca 2min orestujeme. Poté zalijeme Marsalou, ochutíme solí, pepřem a cca 10min podusíme. Po 5ti minutách přidáme hrušky a dodusíme společně.
-
3
Hotové maso nakrájíme na plátky, ozdobíme hruškami, přelijeme šťávou a podáváme.