Haše z uzeného vepřového kolena
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 660 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 52 g
- Sodík 689 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 116.3 mg
- Draslík 536.5 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka.
-
2
Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
-
3
Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka.