Chléb s arašídovou příchutí a čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 502 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 18 g
- Sodík 187 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 154.4 mg
- Vláknina 5308.7 mg
- Vitamín A 5308.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme máslo, cukr a sůl. Mouky důkladně promícháme a směs přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
-
2
Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
-
3
Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a světlou kůrku a zapneme. Pět minut před ukončením cyklu hnětení – některé přístroje nás upozorní zvukovým signálem - přisypeme čokoládu, nalámanou na malé kousky.
-
4
Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.