Kompot míchaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 1 g
- Sodík 33 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 910.4 mg
- Vláknina 17475 mg
- Vitamín A 17475 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do rendlíku dáme očištěnou, nasekanou reveň, cukr a vodu. Vaříme, dokud reveň nezačne měknout, cca 5 minut.
-
2
Troubu vyhřejeme na 175 stupňů.
-
3
Do zapékací mísy nasypeme sušené ovoce - jablka, meruňky a hrušky. Přidáme reveň i se šťávou a promícháme. Misku přiklopíme a ovoce pečeme 25 minut, v polovině pečení vše promícháme.
-
4
Můžeme podávat jak teplé, tak studené.