Džingaro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 24 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 89.7 mg
- Draslík 74 mg
- Vláknina 1739.8 mg
- Vitamín A 1739.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3162.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na kolečka.
-
2
Přidáme nakrájené maso na kousky, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.
-
3
Přidáme zeleninovou směs, kečup dle chuti a podáváme.