Debrecínská pečeně s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 20 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 174.9 mg
- Draslík 53.6 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky debrecínské pečeně prohřejeme na tuku a navrch vyklepneme celá vejce - dbáme, aby se žloutky neprotrhly.
-
2
Necháme zvolna zapéci - bílek necháme ztuhnout a žloutek musí zůstat polotekutý.
-
3
Nakonec bílek mírně osolíme a ihned podáváme.