Hlávkový salát se smetanou a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 15 g
- Sodík 149 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 155.2 mg
- Draslík 127 mg
- Vláknina 2880 mg
- Vitamín A 2880 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky a pod tekoucí vodou důkladně propláchneme. Necháme okapat.
-
2
Čtvrtky salátu vložíme do misek a přelijeme smetanou rozšlehanou se solí, cukrem a octem.
-
3
Nakonec salát posypeme nadrobno nasekanými vejci, která jsme předem uvařili natvrdo.