Pizza s jehněčím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 250 g Jehněčí maso
  • 50 g Mozzarella
  • 400 g Těsto na pizzu
  • 50 ml Olej olivový
  • 100 ml Protlak rajčatový
  • 1 ks Cuketa
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 776 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 364 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 66.7 mg
  • Draslík 199.5 mg
  • Vláknina 5904 mg
  • Vitamín A 5904 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 793.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jehněčí maso osmahneme s cuketou na oleji. Po pěti minutách přilisujeme k masu česnek, přidáme kmín. Další tři minutky smažíme. Těsto na pizzu potřeme protlakem, přidáme obsah pánve a vše posypeme sýrem. Pak už jen stačí vložit do trouby, předehřáté na 220 stupňů a péct 10 minut.

Komentáře k receptu