Treska na zázvoru v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 10 g
- Sodík 922 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 994.9 mg
- Vláknina 6342.5 mg
- Vitamín A 6342.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.4 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce tresky rozložíme na střed alobalového obdélníku, osolíme, opepříme, pokryjeme nastrouhaným zázvorem a plátky česneku. V misce smícháme cherry, sójovou omáčku a sezamový olej, směs potom nalijeme na každou porci a posypeme sezamovými semínky. Alobal zabalíme, pevně uzavřeme. Grilujeme 10 - 12 minut, podáváme rozbalené na talíři s plátkem citronu.