Parma ve vinném listu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 670 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 22 g
- Sodík 423 mg
- Bílkoviny 75 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 937.5 mg
- Vláknina 56647.5 mg
- Vitamín A 56647.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.2 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V keramické míse smícháme nasekaný kopr, sůl, pepř, olej, citronovou šťávu, jarní cibulku a hořčici. Po obou stranách ryb uděláme hluboké zářezy, do kterých vzniklou omáčku hustě vetřeme. Rozetřeme ji také dovnitř vykuchané ryby a vložíme bobkový list a hrst kopru.
-
2
Vinné listy rozložíme tak, aby se vždy dva překrývaly, na ně položíme rybu, pevně svineme a omotáme nití. Grilujeme za občasného otočení 15 minut, podáváme rozbalené a ozdobené plátky citronu.