Kebab z tresky a krevet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 275 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 933 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 142 mg
- Draslík 640.8 mg
- Vláknina 7217.5 mg
- Vitamín A 7217.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Větvičky rozmarýnu otrháme, konce seřízneme do špičky. Na větvičky napícháme střídavě kousky tresky a krevety, vložíme do mísy a zalijeme marinádou. Tu smícháme z oleje, prolisovaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Uleželé kebaby rozložíme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme 6 minut. Podáváme s plátky citronu na listech rukoly.