Salát z krevet a cukrových lusků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 6 g
- Sodík 268 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 218.9 mg
- Vláknina 7450 mg
- Vitamín A 7450 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýžové nudle spaříme vroucí vodou a necháme je v ní asi 10 minut stát.
-
2
Piniové oříšky nasucho opražíme na pánvi, přisypeme cukr, zalijeme rýžovým octem a sójovou omáčkou. Směs necháme vychladit.
-
3
Očištěné a omyté krevety spaříme vroucí vodou. Po vychladnutí je smícháme s nudlemi, hrachovými lusky a zálivkou s piniovými oříšky.
-
4
Salát ozdobíme dílky citronu, limetky a snítkou koriandru.