Salát z bílé ředkve se zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 80 g Suchar dietní
  • 120 g Zelí hlávkové bílé
  • 250 g Ředkev bílá
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 5 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 278 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 627 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 515.6 mg
  • Vláknina 7780 mg
  • Vitamín A 7780 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a vychlazenou ředkev nastrouháme najemno, ze zelí odkrojíme zvadlé a poškozené listy, vykrojíme košťál a nastrouháme nahrubo, suchary umeleme.

  • 2

    V míse smícháme ředkev se zelím, přidáme olej, sůl, umleté suchary a dobře promícháme. Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře k receptu