Salát z celeru s nivou a brandy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 479 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 35 g
- Sodík 572 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 626.6 mg
- Vláknina 8818 mg
- Vitamín A 8818 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný a oloupaný celer nastrouháme nahrubo a v míse zakapeme citronovou šťávou. Ořechy nasekáme nahrubo, nivu nastrouháme, křen nastrouháme najemno.
-
2
K celeru přidáme sýr, ořechy, křen, osolíme a opepříme. Přilijeme olej, brandy, dobře promícháme a před podáváním necháme vychladit.