Karotka s hlávkovým salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 24 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 20.6 mg
- Draslík 405.6 mg
- Vláknina 7867.3 mg
- Vitamín A 7867.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.2 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát opereme a necháme okapat, karotku očistíme a nastrouháme nahrubo, petrželovou nať nasekáme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním majonézy, smetany, soli, pepře a citronové šťávy.
-
2
V míse promícháme karotku se salátem, který jsme nakrájeli na nudličky, přelijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit.