Teriyaki - zeleninový dip

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Med včelí
  • 0.25 ks Meloun vodní
  • 7 ks Ředkvička
  • 0.25 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Pasta Sambal Oelek
  • 2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 310 kcal
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 922 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 75 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1483.9 mg
  • Vláknina 12916 mg
  • Vitamín A 12916 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 90.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky salátovou okurku a ředkvičky. Zralý síťovaný meloun oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Zeleninu a meloun smícháme v míse a přidáme med a teriyaki. Dip ochutíme velmi malou špetkou mletého kardamomu a sambal oeleku a uložíme na 15 minut do chladničky.

Komentáře k receptu