Hovězí maso v pita chlebu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí svíčková
  • 125 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 250 g Salát hlávkový
  • 80 ml řepkový olej
  • 4 kávová lžička Barbecue omáčka
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Okurka salátová
  • 4 plátek Chléb Pita
  • 1 polévková lžíce Koření na steaky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 52.5 mg
  • Draslík 628.6 mg
  • Vláknina 5387.5 mg
  • Vitamín A 5387.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením na steaky.

  • 2

    Polovinu řepkového nebo slunečnicového oleje rozpálíme v pánvi na středním plameni, přidáme polovinu nakrájeného hovězího masa a opékáme 3-4 minuty z obou stran. Stejně postupujeme se zbylým olejem a masem.

  • 3

    Na rozkrojené pita chleby naskládáme strouhanou mrkev, plátky okurek bez jadérek, strouhaný sýr, nakrájený zelený salát, nudličky hovězího masa, zakapeme barbecue omáčkou a přiklopíme.

Komentáře k receptu