Krůtí steaky krůtí s rukolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 537 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 31 g
- Sodík 455 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 166.6 mg
- Draslík 935.5 mg
- Vláknina 2185 mg
- Vitamín A 2185 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchneme krůtí řízky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme z obou stran.
-
2
Dresing připravíme z balsamikového octa, pepře, soli, oleje, česneku. Zalijeme listy rukoly, před podáváním salát posypeme nastrouhaným Parmezánem a podáváme s krůtím masem.