Vegetariánské ťap-čoi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 33 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Vývar drůbeží
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika červená
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 0.02 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 95 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 87 g
  • Sodík 277 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 225.4 mg
  • Vláknina 5412.5 mg
  • Vitamín A 5412.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na plátky nakrájíme papriky zbavené semínek, mrkev, okurku. Podélně rozřízneme cibuli, poté ji rozčtvrtíme a nakrájíme na kousky. Nadrobno nakrájíme česnek.

  • 2

    Rozpálíme ve woku olej, osmahneme na něm papriky, česnek cca 30 vteřin. Přidáme mrkev, cibuli a smažíme dalších 30 vteřin. Poté přidáme okurku a cuketu a smažíme 1 minutu.

  • 3

    Přidáme vývar, sójovou omáčku, cukr, sůl, pepř, promícháme a vaříme 3 minuty.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu