Celerový nákyp

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Podravka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Celer bulvový
  • 5 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 258 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 443 g
  • Sodík 179 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 148.9 mg
  • Draslík 298.9 mg
  • Vláknina 14487.5 mg
  • Vitamín A 14487.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme celer a mrkve nahrubo.

  • 2

    Promícháme, přidáme dvě vajíčka, osolíme, přidáme podravku a dáme do vymazané mísy.

  • 3

    Pečeme 15 minut, až se vytvoří kůrka, posypeme strouhaným sýrem a necháme pět minut zapéct.

  • 4

    Podáváme teplý.

Komentáře k receptu