Celerový nákyp
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 443 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 148.9 mg
- Draslík 298.9 mg
- Vláknina 14487.5 mg
- Vitamín A 14487.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nastrouháme celer a mrkve nahrubo.
-
2
Promícháme, přidáme dvě vajíčka, osolíme, přidáme podravku a dáme do vymazané mísy.
-
3
Pečeme 15 minut, až se vytvoří kůrka, posypeme strouhaným sýrem a necháme pět minut zapéct.
-
4
Podáváme teplý.