Rybí salát z kapra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kapr obecný
  • 100 ml Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Nové koření celé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Majolka
  • 4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 590 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 188 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 164 mg
  • Draslík 914.5 mg
  • Vláknina 5796 mg
  • Vitamín A 5796 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.1 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme v osolené vodě porce kapra, přidáme ocet, nové koření, bobkový list a nakrájenou cibuli.

  • 2

    Maso obereme, přidáme olej, nakrájenou cibuli a uvařenou zeleninu a necháme den odležet.

  • 3

    Dle chuťi přidáme majonézu a podáváme.

Komentáře k receptu