Nákyp ze zbytku pečeného králíka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 982 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 62 g
- Sodík 795 mg
- Bílkoviny 67 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 677.7 mg
- Draslík 894.6 mg
- Vláknina 2568 mg
- Vitamín A 2568 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 52.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme žloutky, sůl, polovinu rozpuštěného másla, petrželku, mleté králičí maso, strouhanku a tuhý sníh z bílků.
-
2
Pečeme v pekáčku nebo formě na chlebíček.
-
3
Podáváme s dušenou zeleninou.