Nákyp ze zbytku pečeného králíka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Králičí maso
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 5 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 982 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 62 g
  • Sodík 795 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 677.7 mg
  • Draslík 894.6 mg
  • Vláknina 2568 mg
  • Vitamín A 2568 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 52.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme žloutky, sůl, polovinu rozpuštěného másla, petrželku, mleté králičí maso, strouhanku a tuhý sníh z bílků.

  • 2

    Pečeme v pekáčku nebo formě na chlebíček.

  • 3

    Podáváme s dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu