Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Tuňák obecný
  • 65 ml Víno bílé
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 20 ks Chřest zelený
  • 0.333333 ks Paprika červená
  • 0.333333 ks Paprika žlutá
  • 0.333333 ks Paprika zelená
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 382 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 157 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 81 mg
  • Draslík 425.2 mg
  • Vláknina 581.5 mg
  • Vitamín A 581.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.8 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.

  • 2

    Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu