Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 24 g
- Sodík 157 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 81 mg
- Draslík 425.2 mg
- Vláknina 581.5 mg
- Vitamín A 581.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.8 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.
-
2
Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.