Králičí ragú po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 735 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 46 g
- Sodík 1456 mg
- Bílkoviny 68 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 200.6 mg
- Draslík 1127.8 mg
- Vláknina 4397.5 mg
- Vitamín A 4397.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, slaninu i celer pokrájíme na drobno. Králíka omyjeme, očistíme, vykostíme a rozkrájíme na kousky.
-
2
Na oleji osmažíme nakrájenou slaninu, cibuli a celer. Vše vyndáme a odložíme stranou. Maso vložíme do základu, za občasného míchání osmažíme. Zalijeme vývarem, přidáme rajský protlak, šalvěj, drcený česnek, osolíme, opepříme, přidáme skořici, vrátíme zpět slaninu s celerem a dusíme 50 minut.