Rybí maso s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 665 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 59 g
- Sodík 273 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 99 mg
- Draslík 743.8 mg
- Vláknina 3022 mg
- Vitamín A 3022 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17 mg
- Vitamín E 6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Kousky opečeme na pánvi na oleji po všech stranách.
-
2
V jiné pánvi osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a vše prohřejeme.
-
3
Opečené kousky ryby upravíme na talíře a obložíme rajčatovou směsí.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.