Dip z tvarohu a zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 4 g
- Sodík 2552 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 206.4 mg
- Vláknina 6066.8 mg
- Vitamín A 6066.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve najemno nasekáme cibuli a česnek, okurku nakrájíme na malé kousky.
-
2
V míse smícháme tvaroh, kečup, kefír, připravený česnek, cibuli a okurku, poté dochutíme solí a pepřem.
-
3
Hotový dip přendáme do misek a vložíme do chladničky, kde jej necháme pár minut vychladit, ihned servírujeme.