Dip z tvarohu a zeleniny

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 100 ml Mléko kefírové
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 2552 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 10 mg
  • Draslík 206.4 mg
  • Vláknina 6066.8 mg
  • Vitamín A 6066.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve najemno nasekáme cibuli a česnek, okurku nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    V míse smícháme tvaroh, kečup, kefír, připravený česnek, cibuli a okurku, poté dochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Hotový dip přendáme do misek a vložíme do chladničky, kde jej necháme pár minut vychladit, ihned servírujeme.

Komentáře k receptu