Makrela pečená v alobalu s okurkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 19 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 94.5 mg
- Draslík 267 mg
- Vláknina 2238.8 mg
- Vitamín A 2238.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Každou porci očištěné ryby položíme na čtverec alobalu a potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme dle chuti a pokapeme citronovou šťávou.
-
2
Poté na podkovy rozdělíme nastrouhaný sýr, posypeme nasekanou cibulkou a poklademe okurkou nakrájenou na kolečka. Zabalíme do alobalu a zavineme.
-
3
Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 180 °C pečeme 20-25 minut. Teplé ihned podáváme.