Pečená treska - Barramundi putanesca
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 271 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 8 g
- Sodík 630 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 64 mg
- Draslík 1127 mg
- Vláknina 7289 mg
- Vitamín A 7289 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.4 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu rozpálíme olivový olej a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme lístky estragonu, najemno nakrájené ančovičky a rajčatový protlak. Za stálého míchání cca 3-4 minuty orestujeme.
-
2
Poté přilijeme víno, vmícháme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, vypeckované olivy a dusíme, dokud se rajčata nerozvaří.
-
3
Připravíme 4 pláty alobalu o rozměru cca 30x30 cm. Na každý dáme porci ryby a rozdělíme na ně připravenou omáčku. Protilehlé strany alobalu spojíme, dvakrát přeložíme a sbalíme.
-
4
V troubě předehřáté na 180 °C pečeme cca 25 minut. Podáváme teplé.