Kořeněné marinované olivy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 848 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 91 g
- Sodík 735 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 138.3 mg
- Vláknina 8076.3 mg
- Vitamín A 8076.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olivy rozkrájíme na poloviny, odstraníme pecky. Poté smícháme s oreganem, tymiánem, nadrobno nakrájeným rozmarýnem, bobkovým listem, drceným fenyklem, drceným kmínem, nadrobno pokrájenými chilli papričkami a prolisovaným česnekem.
-
2
Směs vložíme do nádoby a zalijeme olivovým olejem tak, aby byly ingredience zcela ponořeny, uzavřeme. Necháme alespoň 3 dny odležet, před použitím protřepeme.