Fazolky vařené v mikrovlnné troubě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 72 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 105 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 238.3 mg
- Vláknina 6114.8 mg
- Vitamín A 6114.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné, omyté a na kousky nakrájené fazolky vsypeme do širší nádoby, podlijeme vodou a přikryjeme.
-
2
Vaříme v mikrovlnné troubě na plný výkon 8-10 minut.
-
3
Měkké fazolky slijeme, vmícháme do nich máslo a necháme přikryté asi 3 minuty stát. Podle chuti osolíme a opepříme.
-
4
Podáváme jako přílohu k pečeným masům.