Skopová hlava s rýží

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 150 g Rýže loupaná
  • 10 g Sůl
  • 20 g Tuk
  • 2 l Voda pitná
  • 2 kg Skopová hlava
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 201 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1000 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 4.8 mg
  • Draslík 72.9 mg
  • Vláknina 3120 mg
  • Vitamín A 3120 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme rýži a uchováme ji v teple.

  • 2

    Skopovou hlavu očistíme a důkladně omyjeme. Hlavu vaříme v osolené vodě s kouskem cibule. Hotové maso z hlavy obereme, nasekáme najemno.

  • 3

    Na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmažíme, smícháme s vařenou rýží.

Komentáře k receptu